ZorgSamen Pedicures Pijnacker

Telefoon

Blauwe Kiekendieflande 8
2641 MM, Pijnacker

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

08:0017:00

Za-Zo

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Pijnacker

ZorgSamen Pedicures is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Ackerswoude, gelegen aan de Blauwe Kiekendiefland 8 in Pijnacker.

Binnen Gezondheidscentrum Ackerswoude werkt ZorgSamen Pedicures samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Wachtkamer

De wachtkamer kunt u vinden op de eerste verdieping van Gezondheidscentrum Ackerswoude. U hoeft uzelf niet te melden en mag meteen plaatsnemen in de wachtkamer. De pedicure komt u halen.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het gezondheidscentrum.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Station Pijnacker Centrum, bevindt zich op 7 minuten loopafstand van de praktijk.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team Pijnacker

Ontmoet onze medisch pedicures in Pijnacker:

Simone

Algemeen manager

Melissa
Inge

Medisch pedicure nodig in Pijnacker?

ZorgSamen Pedicures is te vinden aan de Blauwe Kiekendieflande 8 in Pijnacker. Op deze locatie werkt ZorgSamen Pedicures samen met zorgverleners uit de regio of daarbuiten. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij