ZorgSamen Pedicures Rotterdam

Telefoon

Couwaelstraat 35
3034 PB, Rotterdam

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

08:0017:00

Za-Zo

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Rotterdam

ZorgSamen Pedicures is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Crooswijk, gelegen aan Couwaelstraat 35 in Rotterdam.

Binnen Gezondheidscentrum Crooswijk werkt ZorgSamen Pedicures samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Wachtkamer

Bij binnenkomst kunt u de gang rechtdoor volgen. Net voor de wachtruimte van de fysiotherapeut gaat u linksaf door de deur. Achterin vindt u de wachtkamer. U kunt direct plaatsnemen en hoeft uzelf niet te melden. De pedicure zal u ophalen.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van het gezondheidscentrum.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, bushalte Paradijsplein, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de praktijk.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team rotterdam

Ontmoet onze medisch pedicures in Rotterdam:

Simone

Algemeen manager

Melissa
Inge

Medisch pedicure nodig in Rotterdam?

ZorgSamen Pedicures is te vinden aan Couwaelstraat 35 in Rotterdam. Op deze locatie werkt ZorgSamen Pedicures samen met zorgverleners uit de regio of daarbuiten. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij