ZorgSamen Pedicures Amersfoort

Telefoon

Cartesiusstraat 2,
3817 XP, Amersfoort

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

08:0017:00

Za-Zo

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Amersfoort

ZorgSamen Pedicures is gevestigd binnen de muren Gezondheidscentrum Cartesius aan de Cartesiusstraat 2 in Amersfoort, in de wijk Bosweg. Binnen Gezondheidscentrum Cartesius werkt ZorgSamen Pedicures samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van medische voetzorg.

Wachtkamer

U mag direct plaatsnemen in de wachtkamer op de begane grond en u hoeft zich niet te melden. De medisch pedicure zal u ophalen.

Parkeren

Er zijn gratis parkeergelegenheden in de woonwijk bij het gezondheidscentrum.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Bushalte Amerhorst, bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de praktijk.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team Amersfoort

Ontmoet onze medisch pedicure(s) in Amersfoort:

Gerie

Medisch pedicure nodig in Amersfoort?

Woonachtig in Amersfoort en bent u opzoek een medisch pedicure in Amersfoort? ZorgSamen Pedicures heeft een praktijk in Gezondheidscentrum Cartesius. Onze pedicures in Amersfoort behandelen (potentiële) risicovoeten. Risicovoeten zijn bijvoorbeeld voeten met drukplekken, zoals plekken met te veel eelt, diverse soorten likdoorns en het behandelen van nagels die verdikt zijn of ingroeien. Onze medisch pedicure in Amersfoort helpt u graag van uw klachten af. 

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij


Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details