ZorgSamen Pedicures Breda

Telefoon

Graaf Hendrik III plein 132,
4819 CL, Breda

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

08:0017:00

Za-Zo

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Breda

ZorgSamen Pedicures is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Bredero aan de Graaf Hendrik III Plein 132 in Breda, in de buurt genaamd: Boeimeer. Binnen Gezondheidscentrum Bredero werkt ZorgSamen Pedicures samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van medische voetzorg.

Wachtkamer

Bij binnenkomst neemt u de trap naar de eerste verdieping. Boven slaat u rechts af en dan komt u vanzelf de wachtkamer tegen.

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het gebouw. Ook kunt u gratis parkeren in de zijstraten bij Gezondheidscentrum Bredero.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte is, bushalte Grote Spie, deze bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de praktijk.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team Breda

Ontmoet onze medisch pedicure(s) in Breda:

Patricia

Medisch pedicure nodig in Breda?

Woonachtig in Breda en bent u opzoek een medisch pedicure in Breda? ZorgSamen Pedicures heeft een praktijk in Gezondheidscentrum Bredero. Onze pedicures in Breda behandelen (potentiële) risicovoeten. Risicovoeten zijn bijvoorbeeld voeten met drukplekken, zoals plekken met te veel eelt, diverse soorten likdoorns en het behandelen van nagels die verdikt zijn of ingroeien. Onze medisch pedicure in Breda helpt u graag van uw klachten af. 

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij


Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details