ZorgSamen Pedicures Culemborg

Telefoon

Constantijnlaan 2b,
4101 JK, Culemborg

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

08:0017:00

Za-Zo

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Culemborg

ZorgSamen Pedicures is gevestigd in Gezondheidscentrum Culemborg op Constantijnlaan 2b in Culemborg. Binnen dit centrum werken we samen met verschillende disciplines, waaronder huisartsen, apotheken, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, buurtzorg, logopedie, handtherapie en psychologen. Zo kunnen we snel vragen en klachten behandelen en indien nodig samenwerken met andere zorgverleners in de regio of daarbuiten. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke service, begripvolle dienstverlening en zorg van hoge kwaliteit.

Info wachtkamer

De bewegwijzering in het gezondheidscentrum zal u naar de wachtkamer leiden. Het is niet nodig om u bij de balie te melden. De medisch pedicure zal u ophalen zodra het uw beurt is.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats voor het gezondheidscentrum.

Openbaar vervoer

Op 5 minuten loopafstand van de praktijk bevindt zich de dichtstbijzijnde bushalte op de Weidsteeg.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team Culemborg

Ontmoet onze medisch pedicure(s) in Culemborg:

Edith

Medisch pedicure nodig in Culemborg?

Woonachtig in Culemborg en bent u opzoek een medisch pedicure? ZorgSamen Pedicures heeft een praktijk in Gezondheidscentrum Culemborg. Onze pedicures in Culemborg behandelen (potentiële) risicovoeten. Risicovoeten zijn bijvoorbeeld voeten met drukplekken, zoals plekken met te veel eelt, diverse soorten likdoorns en het behandelen van nagels die verdikt zijn of ingroeien. Onze medisch pedicure in Culemborg helpt u graag van uw klachten af. 

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij


Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details