ZorgSamen Pedicures Dongen

Telefoon

Kloosterpad 2,
5104 JT, Dongen

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

08:0017:00

Za-Zo

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Dongen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Dongen? Heeft u last van zere voeten of pijnlijke rugklachten? Maak dan een afspraak bij ZorgSamen Pedicures Dongen, gevestigd in Gezondheidscentrum Kloosterpad. Onze podotherapeut in Dongen is dé specialist op het gebied van voetzorg en analyseert uw looppatroon en bijbehorende pijnklachten. Een mogelijke therapie kan het aanmeten van podotherapeutische zolen zijn, of een schoenadvies en meer… Kom gerust langs!

Info wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u direct plaatsnemen in de wachtkamer op de eerste verdieping aan de rechterkant van de behandelkamer. U hoeft zich niet te melden, aangezien de medisch pedicure u daar zal ophalen. Het kan zijn dat u de wachtkamer deelt met andere medische professionals, zoals de fysiotherapeut en GGD Jeugdgezondheidszorg.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het eigen terrein van dit centrum.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team Dongen

Ontmoet onze medisch pedicure(s) in Dongen:

Patricia

Medisch pedicure nodig in Dongen?

Woonachtig in Dongen en bent u opzoek een medisch pedicure in? ZorgSamen Pedicures heeft een praktijk in Gezondheidscentrum Dongen. Onze pedicures in Dongen behandelen (potentiële) risicovoeten. Risicovoeten zijn bijvoorbeeld voeten met drukplekken, zoals plekken met te veel eelt, diverse soorten likdoorns en het behandelen van nagels die verdikt zijn of ingroeien. Onze medisch pedicure in Dongen helpt u graag van uw klachten af. 

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij


Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details