ZorgSamen Pedicures Eindhoven

Telefoon

1e Wilakkersstraat 50,
5614 BJ, Eindhoven

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

08:0017:00

Za-Zo

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Eindhoven

ZorgSamen Pedicures in Eindhoven, gevestigd aan de 1e Wilakkersstraat in de RondOm Podotherapeuten praktijk, biedt gespecialiseerde medische pedicures die u kunnen helpen om van voetklachten zoals overtollig eelt en likdoorns af te komen. Onze persoonlijke service zorgt ervoor dat u de hulp van de hoogste kwaliteit krijgt. Onze ervaren pedicures staan voor u klaar om uw voeten weer gezond en pijnvrij te maken.

Openbaar vervoer

Op slechts 5 minuten loopafstand van de praktijk bevindt zich de dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Eindhoven Heistraat.

Info wachtruimte

Bij binnenkomst loopt u direct de wachtkamer binnen. Neem hier plaats, de medisch pedicure komt u ophalen zodra u aan de beurt bent.

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid achter de praktijk beschikbaar.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team Eindhoven

Ontmoet onze medisch pedicure(s) in Eindhoven:

Bregje

Medisch pedicure nodig in Eindhoven?

Als u in Eindhoven woont en op zoek bent naar een medisch pedicure, dan kunt u terecht bij ZorgSamen Pedicures in de praktijk van RondOm Podotherapeuten. Onze pedicures zijn gespecialiseerd in het behandelen van (potentiële) risicovoeten, waaronder voeten met drukplekken, overtollig eelt, diverse soorten likdoorns en verdikte of ingegroeide nagels. Onze medisch pedicure in Eindhoven staat klaar om u te helpen uw voetklachten te verminderen zodat u weer kan genieten van gezonde voeten.

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij


Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details