ZorgSamen Pedicures Groenlo

Telefoon

Buitenschans 36
7141 EL, Groenlo

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

08:0017:00

Za-Zo

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Groenlo

ZorgSamen Pedicures is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Den Papendiek, gelegen aan de Buitenschans 36 in Groenlo.

Binnen Gezondheidscentrum Den Papendiek werkt ZorgSamen Pedicures samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Wachtkamer

De wachtkamer kunt u vinden rechts achterin in het gezondheidscentrum op de begane grond. Hier kunt u plaatsnemen, de pedicure komt u ophalen.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van het gezondheidscentrum.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, bushalte Gezondheidscentrum, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van het gezondheidscentrum.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team Groenlo

Ontmoet onze medisch pedicure(s) in Groenlo:

Romy

Medisch pedicure nodig in Groenlo?

ZorgSamen Pedicures is te vinden aan de Buitenschans 36 in Groenlo. Op deze locatie werkt ZorgSamen Pedicures samen met zorgverleners uit de regio of daarbuiten. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij


Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details