ZorgSamen Pedicures Haaksbergen

Telefoon

Bouwmeester 8B
7481 LP, Haaksbergen

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

08:0017:00

Za-Zo

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Haaksbergen

ZorgSamen Pedicures is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum de Bouwmeester, gelegen aan de Bouwmeester 8B in Haaksbergen.

Binnen Gezondheidscentrum de Bouwmeester werkt ZorgSamen Pedicures samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Wachtkamer

De wachtkamer bevindt zich achterin het gezondheidscentrum, in de centrale hal. Hier kunt u plaatsnemen, de pedicure komt u ophalen.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van het gezondheidscentrum.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, bushalte Mr. Eenhuisstraat, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van het gezondheidscentrum.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team HAAKSBERGEN

Ontmoet onze medisch pedicure(s) in Haaksbergen:

Romy

Medisch pedicure nodig in Haaksbergen?

ZorgSamen Pedicures is te vinden aan de Bouwmeester 8B in Haaksbergen. Op deze locatie werkt ZorgSamen Pedicures samen met zorgverleners uit de regio of daarbuiten. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij


Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details