ZorgSamen Pedicures Kerkrade

Telefoon

Wijngracht 64
6461 AL, Kerkrade

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

08:0017:00

Za-Zo

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Kerkrade

ZorgSamen Pedicures is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Wijngracht, gelegen aan Wijngracht 64 in Kerkrade.

Binnen Gezondheidscentrum Wijngracht werkt ZorgSamen Pedicures samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Wachtkamer

Wanneer u binnenkomt in het gezondheidscentrum ziet u direct een grote tafel. Neem hier plaats. De pedicure komt u ophalen.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats aan de achterkant van het gebouw.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte Kerkrade, bevindt zich op 1 minuten loopafstand van de praktijk.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team Kerkrade

Ontmoet onze medisch pedicures in Kerkrade:

Simone

Algemeen manager

Inge
Edith

Medisch pedicure nodig in Kerkrade?

ZorgSamen Pedicures is te vinden aan Wijngracht 64 in Kerkrade. Op deze locatie werkt ZorgSamen Pedicures samen met zorgverleners uit de regio of daarbuiten. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij