ZorgSamen Pedicures Leusden

Telefoon

’t Koendert 8,
3831 RB, Leusden

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

08:0017:00

Za-Zo

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Leusden

ZorgSamen Pedicures is gevestigd binnen de muren van RondOm podotherapeuten aan ’t Koendert 8 in Leusden, in de wijk Ruigeveld. Binnen Rondom Podotherapeuten werkt ZorgSamen Pedicures samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van medische voetzorg.

Wachtkamer

Na binnenkomst ziet u direct de wachtruimte. U kunt hier plaatsnemen, de podotherapeut komt u halen als u aan de beurt bent.

Parkeren

U kunt gratis voor de deur parkeren.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte Storkstraat bevindt zich op 8 minuten loopafstand van de praktijk.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team Leusden

Ontmoet onze medisch pedicure(s) in Leusden:

Gerie

Medisch pedicure nodig in Leusden?

Woonachtig in Leusden en bent u opzoek een medisch pedicure in Breda? ZorgSamen Pedicures heeft een praktijk bij Rondom Podotherapeuten. Onze pedicures in Leusden behandelen (potentiële) risicovoeten. Risicovoeten zijn bijvoorbeeld voeten met drukplekken, zoals plekken met te veel eelt, diverse soorten likdoorns en het behandelen van nagels die verdikt zijn of ingroeien. Onze medisch pedicure in Leusden helpt u graag van uw klachten af. 

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij


Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details