ZorgSamen Pedicures Liempde

Telefoon

Nieuwstraat 8,
5298 CL, Liempde

Maandag t/m vrijdag

08:0017:00

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Liempde

In Medisch Centrum Liempde is ZorgSamen Pedicures gevestigd aan de Nieuwstraat 8. Onze medisch pedicures staan daar voor u klaar om u van uw voetklachten af te helpen. Of het nu gaat om overtollig eelt, ingegroeide nagels of andere risicovoeten, wij behandelen het allemaal met veel zorg en aandacht. Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke benadering te hebben, zodat u zich bij ons op uw gemak voelt en de best mogelijke zorg krijgt. Bij ZorgSamen Pedicures bent u verzekerd van service van hoge kwaliteit en een effectieve behandeling van uw voetklachten.

Openbaar vervoer

Op slechts 4 minuten loopafstand van de praktijk bevindt zich de dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Nieuwstraat Liempde.

Info wachtruimte

Bij binnenkomst via de hoofdingang loopt u rechtdoor en neemt u de eerste deur links. Via de trap bereikt u de eerste verdieping, waar u aan het einde van de gang de wachtkamer vindt. Neem gerust plaats in de wachtruimte, de medisch zal u ophalen zodra het uw beurt is.

Parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren aan de voorkant van dit centrum.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team liempde

Ontmoet onze medisch pedicure(s) in Liempde:

Mareska

Medisch pedicure nodig in Liempde?

Bent u op zoek naar een medisch pedicure in omgeving Liempde? ZorgSamen Pedicures heeft een praktijk in Medisch Centrum Liempde. Onze medische pedicures behandelen (potentiële) risicovoeten, zoals voeten met drukplekken, overmatig eelt, verschillende soorten likdoorns en verdikte of ingegroeide nagels. Onze medisch pedicure in Liempde helpt u graag van uw voetklachten af.

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij


Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details