ZorgSamen Pedicures Middelbeers

Telefoon

Doornboomstraat 34,
5091 CB, Middelbeers

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

08:0017:00

Za-Zo

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Middelbeers

Als u last heeft van pijnlijke voeten tijdens het lopen, staan of bewegen, of van pijn aan uw knieën, heupen of rug, dan is het verstandig om een bezoek te brengen aan onze medisch pedicure in Middelbeers. De praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum de Beerze. Onze medisch pedicures beschikken over de nodige kennis om drukreguleringstechnieken toe te passen, wonden effectief te behandelen en gebruik te maken van nagelreparatie-, nagelprothese- en nagelregulatietechnieken. Onze medische pedicure in Middelbeers is gespecialiseerd in het verlenen van professionele voetzorg van hoge kwaliteit. Met een begripvolle service kunt u rekenen op persoonlijke service.

Openbaar vervoer

Op slechts 3 minuten loopafstand van de praktijk bevindt zich de dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Middelbeers Hertog Jan straat.

Info wachtruimte

Om bij onze wachtruimte te komen, loopt u via de hoofdingang naar het einde van de gang. Vervolgens gaat u linksaf en loopt u door de automatische deuren aan het einde van de gang. Neem daar plaats in de wachtkamer. U hoeft zich niet te melden, aangezien de podotherapeut u daar zal ophalen.

Parkeren

Het is mogelijk om gratis te parkeren aan de achterzijde van dit Gezondheidscentrum.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team Middelbeers

Ontmoet onze medisch pedicures in Middelbeers:

Danielle
Simone

Algemeen manager

Inge

Medisch pedicure nodig in Middelbeers?

Woont u in Middelbeers en bent u op zoek naar een medisch pedicure? Dan kunt u terecht bij ZorgSamen Pedicures, gevestigd in het Gezondheidscentrum de Beerze. Onze pedicures zijn gespecialiseerd in het behandelen van (potentiële) risicovoeten, zoals voeten met drukplekken, overtollig eelt, diverse soorten likdoorns en ingegroeide of verdikte nagels. Onze medisch pedicure staat klaar om u van uw klachten af te helpen

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij


Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details