ZorgSamen Pedicures Nieuwegein

Telefoon

Colijnpark 170,
3437 JK, Nieuwegein

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

08:0017:00

Za-Zo

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Nieuwegein

Op het adres Colijnpark 170 in Nieuwegein is ZorgSamen Pedicures gevestigd. Samen met zorgverleners uit de omgeving zorgt ZorgSamen Pedicures ervoor dat vragen en klachten snel en efficiënt worden behandeld. U kunt vertrouwen op een persoonlijke en begripvolle service met een hoge kwaliteit van zorg.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde Bushalte Gerbrandypark (bus 77), bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de praktijk.

Parkeren

Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar in de straat.

Info wachtruimte

U kunt bij binnenkomst direct plaatsnemen in de wachtkamer en hoeft zich niet te melden. De medisch pedicure zal u daar ophalen.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team Nieuwegein

Ontmoet onze medisch pedicures in Nieuwegein

Simone

Algemeen manager

Inge
Edith

Medisch pedicure nodig in Nieuwegein?

Bent u woonachtig in Nieuwegein en op zoek naar een medisch pedicure? ZorgSamen Pedicures heeft een praktijk gevestigd in het pand van RondOm Podotherapeuten. Onze pedicures in Nieuwegein behandelen (potentiële) risicovoeten, zoals voeten met drukplekken, teveel eelt, diverse soorten likdoorns en verdikte of ingegroeide nagels. Onze medisch pedicure in Nieuwegein helpt u graag van uw klachten af met persoonlijke service en kwalitatief hoogwaardige zorg.

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij