ZorgSamen Pedicures Soest

Telefoon

Koningsweg 4,
3762 EC, Soest

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

08:0017:00

Za-Zo

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Soest

ZorgSamen Pedicures is gevestigd binnen de muren Lijf & Visie de Dennenkamp aan de Koningsweg 4 in Soest, op het industrieterrein. Binnen Lijf & Visie werkt ZorgSamen Pedicures samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van medische voetzorg.

Wachtkamer

Bij binnenkomst neemt u de trap of lift naar boven. Gelijk aan de rechterkant vindt u de wachtruimte. De pedicure haalt u op als u aan de beurt bent.

Parkeren

U kunt gratis parkeren bij het gebouw.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte Koningsweg bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de praktijk.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team Soest

Ontmoet onze medisch pedicure(s) in Soest:

Gerie

Medisch pedicure nodig in Soest?

Woonachtig in Soest en bent u opzoek een medisch pedicure in Soest? ZorgSamen Pedicures heeft een praktijk in Lijf & Visie. Onze pedicures in Soest behandelen (potentiële) risicovoeten. Risicovoeten zijn bijvoorbeeld voeten met drukplekken, zoals plekken met te veel eelt, diverse soorten likdoorns en het behandelen van nagels die verdikt zijn of ingroeien. Onze medisch pedicure in soest helpt u graag van uw klachten af. 

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij


Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details