ZorgSamen Pedicures Tilburg

Telefoon

Conservatoriumlaan 60
5037 DT, Tilburg

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

08:0017:00

Za-Zo

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Tilburg

ZorgSamen Pedicures is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Conservatoriumlaan, gelegen aan de Conservatoriumlaan 60 in Tilburg.

Binnen Gezondheidscentrum Conservatoriumlaan werkt ZorgSamen Pedicures samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Wachtkamer

Wanneer u binnenkomt kunt naar de 2e verdieping lopen en kunt u direct plaatsnemen in de wachtkamer. U hoeft zich niet te melden. De pedicure zal u ophalen. De wachtkamer wordt ook gedeeld met de relatietherapeut en de psycholoog.

Parkeren

U kunt gratis parkeren in de straat van het centrum.

Openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde station, Station Tilburg Universiteit, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team Tilburg

Ontmoet onze medisch pedicures in Tilburg:

Bregje

Medisch pedicure nodig in Tilburg?

ZorgSamen Pedicures is te vinden aan de Conservatoriumlaan 60 in Tilburg. Op deze locatie werkt ZorgSamen Pedicures samen met zorgverleners uit de regio of daarbuiten. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij


Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details