ZorgSamen Pedicures Tilburg

Telefoon

Spoorlaan 338,
5038 CC, Tilburg

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

08:0017:00

Za-Zo

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Tilburg

Bent u op zoek naar een medisch pedicure in Tilburg vanwege vermoeide voeten, tintelende voetzolen of kramp? Of ondervindt u andere klachten tijdens het wandelen of bewegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze medische pedicure in Tilburg behandelt klachten die voortkomen uit een afwijkende voetstand, een verkeerd looppatroon of het niet goed functioneren van voeten en/of benen. Afhankelijk van uw klacht kan de behandeling onder meer bestaan uit het aanmeten van podotherapeutische zolen (ook wel inlegzolen of steunzolen genoemd), een schoenadvies, behandeling van een eeltpit, likdoorn of ingegroeide teennagel en meer. Wij bieden tevens podotherapie aan voor mensen met diabetes of reuma.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte, Spoorlaan, bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de praktijk.

Info wachtruimte

Onze kamer is direct naast de lift op de eerste verdieping te vinden. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer en de medisch pedicure zal u daar ophalen.

Parkeren

Er zijn twee opties voor het parkeren van uw auto in de buurt van de praktijk. De eerste optie is het betaald parkeren op het Pieter Vreedeplein, op slechts 3 minuten afstand van de praktijk. Hier bedraagt het tarief 2 euro per uur. De tweede optie is het parkeren op het NS plein, op 5 minuten afstand van de praktijk. Hier bedraagt het tarief 0,70 euro per uur.

Bijzonderheden

Er is een lift aanwezig.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team Tilburg

Ontmoet onze medisch pedicures in Tilburg:

Simone

Algemeen manager

Melissa
Inge

Medisch pedicure nodig in Tilburg?

Woont u in Tilburg en bent u op zoek naar een medisch pedicure in de buurt? Dan kunt u terecht bij ZorgSamen Pedicures, gevestigd in het Medisch Centrum Spoorlaan. Onze ervaren pedicures zijn gespecialiseerd in het behandelen van (potentiële) risicovoeten, zoals voeten met drukplekken, overtollig eelt, verschillende soorten likdoorns en ingegroeide of verdikte nagels. Onze medisch pedicures staan klaar om u van uw klachten af te helpen.

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij