ZorgSamen Pedicures Utrecht

Telefoon

Rijnhuizenlaan 10
3523 JA, Utrecht

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

08:0017:00

Za-Zo

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Utrecht

ZorgSamen Pedicures is gevestigd binnen de muren van Gezondheidscentrum Nieuw Plettenburgh aan Rijnhuizenlaan 10 in Utrecht.

Binnen Gezondheidscentrum Nieuw Plettenburgh werkt ZorgSamen Pedicures samen met verschillende disciplines en bieden wij u de best mogelijke zorg. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. En indien nodig, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Wachtkamer

De wachtruimte bevindt zich op de begane grond. U hoeft zich niet te melden en kunt plaatsnemen in de wachtruimte. De podotherapeut komt u halen wanneer u aan de beurt bent.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheden bevinden zich in de woonwijk.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte IJsselstein, Ewoud/Boerhaaveweg, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team utrecht

Ontmoet onze medisch pedicure(s) in Utrecht:

Edith

Medisch pedicure nodig in Utrecht?

ZorgSamen Pedicures is te vinden aan de Rijnhuizenlaan 10 in Utrecht. Op deze locatie werkt ZorgSamen Pedicures samen met zorgverleners uit de regio of daarbuiten. Op deze manier kunnen vragen en klachten snel behandeld worden. U kunt rekenen op persoonlijke service, een begripvolle dienstverlening en hoge kwaliteit van zorg.

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij


Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details