ZorgSamen Pedicures Zwijndrecht

Telefoon

Burg. de Bruïnelaan 140,
3331 AJ, Zwijndrecht

Ma t/m vr – telefonisch bereikbaar

08:0017:00

Za-Zo

Gesloten

Meer informatie over deze praktijklocatie

ZorgSamen Pedicures Zwijndrecht

ZorgSamen Pedicures bevindt zich in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht aan de Burgemeester de Bruïnelaan in het centrum van Zwijndrecht.

In het Paramedisch Centrum Zwijndrecht werkt ZorgSamen Pedicures samen met verschillende disciplines om u de best mogelijke zorg te bieden. Dit zorgt ervoor dat vragen en klachten snel behandeld kunnen worden. Als dat nodig is, werken wij samen met andere zorgverleners uit de regio of daarbuiten. Bij ZorgSamen Pedicures kunt u rekenen op persoonlijke service, begripvolle dienstverlening en hoogwaardige kwaliteit van zorg.

.

Wachtkamer

Bij binnenkomst kunt u links plaatsnemen in de wachtruimte. U hoeft zich niet te melden, de medisch pedicure zal u ophalen zodra het uw beurt is.

Parkeren

Het is mogelijk om gratis te parkeren in de straat of achter het paramedisch centrum.

Openbaar vervoer

Op slechts 3 minuten loopafstand van de praktijk kunt u de bushalte Oude Veiling vinden.

Maak online een afspraak of bel ons!


Via dit formulier plant u online een afspraak bij ZorgSamen Pedicures. Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dan kunt u bellen naar:

Team Zwijndrecht

Ontmoet onze medisch pedicures in Zwijndrecht:

Simone

Algemeen manager

Inge
Edith

Medisch pedicure nodig in Zwijndrecht?

Woon je in omgeving Zwijndrecht en ben je op zoek naar een medisch pedicure? Dan kun je terecht bij ZorgSamen Pedicures, gevestigd in Paramedisch Centrum Zwijndrecht. Onze pedicures behandelen risicovoeten, zoals voeten met drukplekken door te veel eelt, diverse soorten likdoorns en verdikte of ingegroeide nagels. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke aandacht en hoogwaardige zorg om je van je klachten af te helpen.

Samen houden we uw voeten gezond

Wij zijn aangesloten bij